Mogelijkheden

Feesten, partijen en vergaderen

bij Grand café De Wettering

Er valt altijd wel wat te vieren maar u heeft geen zin in de rompslomp in en om uw huis dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u in de omgeving van Heino/ Raalte/ Wijhe/ Zwolle een mooie locatie voor een verjaardag, receptie, feest, personeelsfeest, familie- aangelegenheden, vergaderen, sportlunch of andere bijeenkomsten dan assisteren wij graag bij de invulling van uw feest!

Er is veel mogelijk in het Grand café De Wettering maar ook in het dorpshuis of een combinatie hiervan. U kunt naast bellen, mailen ook vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen te bespreken en om die samen te kunnen uitwerken. Wij kijken er al naar uit om u bij ons te verwelkomen.

Meer weten? 

NEEM CONTACT OP

Klik op onderstaand nummer om ons te bellen.

Of Mail ons op:

Vergaderen bij Grand café De Wettering

Gaat u binnenkort vergaderen en wilt u dat wel eens buiten uw kantoor doen op een externe locatie, Grand café De Wettering heeft een mooie lichte, ruimte en huiselijke vergaderzaal, de Voorzaal. In deze zaal heeft u de beschikking over diverse middelen, welk bij onze arrangementen zijn inbegrepen. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld voor zakelijke bijeenkomsten. Vergader- ontbijt, lunch, Plate en sportlunch. Specifieke wensen betreffende vergaderingen kunnen altijd in overleg met ons besproken worden. Neem gerust met ons contact op voor een offerte of informatie. 

( ook verwijzen wij graag naar, www.dorpshuislierderholthuis.nl/zaal-huren voor meerdere vergaderruimtes). 

Gallerij

Klik op de afbeelding om ze te vergroten

Openingstijden

Dinsdag 15.00 tot 23.00 uur 

Woensdag 12.30 tot 18.00 uur

Donderdag 11.30 tot 23.00 uur 

Vrijdag 11.30 tot 00.00 uur

Zaterdag 11.30 tot 01.00 uur

Zondag 11.30 tot 23.30 uur

Maandag gesloten

© Copyrights, 2022 Grand café De Wettering